Святкування 30-річчя відкриття Британської Ради у Львові

20-23 листопада 2023 року учителі англійської мови області долучились до святкування 30-річчя з нагоди відкриття Британської Ради у Львові. Впродовж тижня були організовані освітні заходи, на яких педагоги могли вдосконалити свій професійний рівень та підвищити мотивацію навчати  творчо, інтерактивно, по-сучасному. Спікером заходів був Рамон Шиндлер, викладач Інституту англійської мови Ягеллонського університету. За свою професійну кар’єру пан Рамон був учителем, тренером, викладачем, натхненником багатьох творчих проектів. Ось тому, напевно, його розповіді про магію слова, про роль учителя та методи заохочення учнів були цікавими для учасників заходів та отримали позитивні відгуки.

Рамон Шиндлер був запрошений до КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», де поділився з учителями ідеями, як навчати дітей осмисленно та захопливо. Впродовж усієї зустрічі спікер допомагав учителям зрозуміти, що учитель не просто передає знання, але має вміти використовувати рефлексію, як ефективний інструмент роботи, має створювати емоційне тло уроку та організовувати інтерактивність.

Близько 90 учителів англійської мови області мали можливість взяти участь у двох семінарах на тему «The Magic of Language Learning – A Meeting with the Wizard of Words». Важливо те, що заходи проходили наживо. Навіть, враховуючи велику кількість учасників, спікеру вдалося налагодити ефективну професійну комунікацію, проводячи  різноманітні  активності на семінарах.

«Професійна» насолода – так можна описати атмосферу навчання на семінарах. Учасниця заходу, вчителька Ямпільського ліцею Олександра Пясецька, написала: «Рамон Шиндлер щиро захоплений тим, чим займається. Йому вдалось передати свою енергетику, натхнення і любов до англійської мови усім присутнім. Погоджуюсь з його основними принципами вивчення мови: imagination, creativity, memorability and 5 senses».

Учителям було приємно зустрітись з нагоди святкування 30-річчя відкриття Британської Ради у Львові, адже Британська Рада відіграє важливу роль у професійному зростанні кожного вчителя англійської мови.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери