Семінар-практикум керівників закладів позашкільної освіти

29 листопада 2023 року в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар керівників закладів позашкільної освіти Львівщини «Цифровий простір керівника закладу позашкільної освіти: практичний аспект», організований Олександрою Коцовською, методисткою кабінету координаційно-методичної діяльності.

Микола Кацюба, заступник директора з науково-педагогічної роботи КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», привітав присутніх та розповів про особливості формування регіонального замовлення на курси підвищення кваліфікації у 2024 р.

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидатка історичних наук, окреслила переваги штучного інтелекту в освіті, порадила як правильно формулювати запити у ChatGPT, визначивши обмеження та особливості в у його використанні, продемонструвала онлайн-застосунки, сервіси та програми, за допомогою яких можна створити ігри, 3D-презентації,  які стануть в нагоді педагогам не лише для навчання вихованців, але й для популяризації власного досвіду та організації віртуальних виставок творчих робіт. Учасники семінару ознайомилися із застосунками EMAZE, Netboard.me. Всі учасники семінару отримали маршрутні листи для створення цифрових застосунків.

Упродовж семінару-практикуму доповідачами були надані відповіді на поставлені напередодні запитання учасників.

На завершення Олександра Коцовська проінформувала учасників про  проведення Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» та III етапу дослідження стану розвитку позашкільної освіти.

Захід відбувся за активного спілкування учасників, що надало йому особливого значення та надихнуло на подальшу співпрацю.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери