Семінари для учителів англійської мови

19-23 лютого 2024 року у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася серія семінарів для вчителів англійської мови з п. Рамоном Шиндлером, викладачем Інституту англійської філології Ягеллонського університету.

19 листопада повторно відбувся семінар на тему «The ten things you should always have with you when teaching and learning a language», на якому спікер поділився своїм досвідом, як зробити навчання цікавим та змістовним.   

22 та 23 лютого вчителі  відвідали  семінари на тему «It’s time for a rhyme – using poetry to improve language skills». Навчаючись на цих семінарах, учасники розглянули творення поезії та рими учнями як спосіб активізувати вживання лексики та розвинути стратегію використовувати мову творчо. Водночас учасники й самі мали можливість протестувати власні знання англійської та попрацювати у групах чи парах над створенням римівок та віршів про цікаві постаті в історії Великої Британії.

Сердечно дякуємо спікеру п. Рамону Шиндлеру за наснагу та завзяття навчати вчителів Львівщини у такий складний для країни час. Щиро сподіваємось, що матеріали семінарів будуть корисними для вчителів та їхніх учнів, зроблять процес навчання та учіння мови незабутнім.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери