Семінар-тренінг «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування в громаді»

У ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №3 відбувся семінар «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування в громаді» для відповідальних за діяльність учнівського самоврядування у закладах освіти Сокальської територіальної громади. Захід організувала Олеся Білик, директорка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сокальської міської ради.

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка історичних наук, провела тренінг на тему «7 перших кроків координаторів на шляху організації злагодженої роботи учнівського самоврядування в громаді», під час якого провела дебати ногами, ознайомила з дидактичними вправами та симуляторами. Педагоги в інтерактивній формі визначили виклики та проблемні аспекти організації діяльності учнівського самоврядування з погляду всіх учасників освітнього процесу: учнів, батьків, вчителів, працівників органів управління освіти.

Наприкінці семінару-тренінгу учасники через вправи «Баланс цінностей» та «Краб незгоди» окреслили виклики та проблемні аспекти організації лідерів. Завершився тренінг рефлексією за допомогою прийому «Подякувати собі».

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери