Семінар-практикум педагогів про вплив інформаційних технологій на якість освіти

27  березня 2024 року у Глинському закладі загальної середньої освіти відбувся семінар «Вплив інформаційних технологій на якість освіти: проблеми та шляхи їх вирішення», на якому обговорили актуальні проблеми, пов’язані з використанням інформаційних технологій в освітньому процесі та їхній влив на забезпечення якості освіти.

Семінар організували Марія Деревінська, провідна спеціалістка відділу освіти Жовківської міської ради, та Зоряна Боровець, директорка Глинського ЗЗСО. Мета семінару: відповісти на питання як найбільш ефективно використовувати потенційні можливості сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі.

Розпочали семінар із інтерактивних вправ з нагоди Міжнародного дня театру та дебат ногами, які надихнули учасників семінару на активність та злагоджену роботу.

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка історичних наук, охарактеризувала як сучасні учні сприймають інформацію та окреслила вплив інформаційних технологій на якість освіти.

Ірина Синя, завідувачка кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти» КЗ ЛОР ЛОІППО, в інтерактивній формі обговорила проблеми і перспективи розвитку освіти з погляду усіх учасників освітнього процесу: учнів, батьків, вчителів, працівників органів управління освіти.

Семінар про вплив інформаційних технологій на якість освіти у Жовківській територіальній громаді проводиться вдруге за бажанням педагогів після позитивних відгуків про семінар у Жовківському ЗЗСО №2. Педагоги із зацікавленням обговорили вплив інформаційних технологій  на інноваційні методи навчання.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери