Тренінг з медіаграмотності у Червоноградській громаді

Наскільки важливо підтримувати колег-тренерів після завершення проєкту «Інфомедійна грамотність у закладах освіти Львівщини» переконалися Ірина Синя, завідувачка та Ольга Якимик, методистка кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти» КЗ ЛОР “Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”, сертифіковані тренери проєкту.

17 квітня 2024 року на запрошення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Червоноградської міської ради у Гімназії № 2 Червоноградської міської ради відбувся тренінг для педагогів закладів освіти «Будь медіаграмотним: практикум для учнів та педагогів».

Під час проведення тренінгу учасники виконували ролі експертів у різних галузях науки, економіки. Досліджували як створюється дезінформація, її вплив на людину. Переконувались, наскільки важливо знати першоджерело інформації та вести конструктивний діалог.

Дякуємо за співпрацю колегам-тренерам Оксані Климчук, консультантці ЦПРПП, Тетяні Казимир, учительці ЗОШ №2, адміністрації Гімназії № 2 Червоноградської міської ради за сприяння у проведенні заходу та створені для цього комфортні умови.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери